Menu

pimsmit.com

modern art studio

header photo

Pim Smit for Charity

Pim bedacht unieke projecten als Art Meets Sport en Art Meets Music waarmee hij grote bekendheid verwierf. 

Pim launched unique projects as Art Meets Sport and Art Meets Music. With these projects he gained a great reputation.

Zijn acties brachten al meer dan 222.000 euro op voor diverse goede doelen in Nederland en België. En steeds gingen alle opbrengsten integraal naar het goede doel.

He has raised more than 215.000eu for many charity organisations. 

Hij bedacht oa het Schildertennis, Schilderboksen, Kunstkeepen en het Schilderdrummen.

Pim kreeg de absolute top van Nederland en België aan zijn verfvoeten.

 

The top of Belgiums and Holland sporters were working with Pim.

 

Dorian van Rijsselberghe

Dorian van Rijsselberghe is een Nederlands windsurfer. Hij werd in 2011 wereldkampioen en in 2012 en 2016 olympisch kampioen in de RS:X-klasse. Van Rijsselberghe is student aan het CIOS in Heerenveen.Wikipedia
Geboren24 november 1988 (28 jaar), Den Burg, Nederland
Lengte1,9 m
Gewicht80 kg
EchtgenoteSasha Plavsic (geh. 2014)
 
Opbrengst 6500 EU voor KNRM
 
 
 
 

Joost Luiten

Een zeer goed georganiseerd Golf Gala voor de Make a Wish foundation.

Opbrengst 7600 eu. Weer een succesvolle Art Meets Sport Actie.

Willibrordus Adrianus Maria (Joost) Luiten (Bleiswijk7 januari 1986) is een Nederlands golfspeler en winnaar van het KLM Open 2013 en 2016.

 

 

 

Simon Mignolet

Opbrengst voor ALS LIGA 15000,EU

 

VTM NIEUWS

Simon Mignolet (Sint-Truiden6 maart 1988) is een Belgisch betaald voetballer die dienstdoet als doelman. Hij tekende in juni 2013 een vijfjarig contract bij Liverpool, dat hem overnam van Sunderland. Mignolet debuteerde in 2010 in het Belgisch voetbalelftal.

 

 

 

Imke Courtois

Ze speelde achtereenvolgens bij KFC Rapide Wezemaal (2003 - '08), DVC Eva's Tienen (2008 - '10) en Standard Luik (2010 - heden).

Ze werd zevenmaal landskampioen en won driemaal de Beker van België. Ook won ze met Standard éénmaal de Women's BeNe League.

Tevens speelde ze mee in de film Loft, waarin ze de rol speelde van een vriendin van Sharon (Laura Verlinden)[1]. Daarnaast is Courtois ook voetbalanalist voor Sporza.[2]

Delfine Persoon

Delfine Persoon (Roeselare14 januari 1985) is een boksster in het lichtgewicht uit West-Vlaanderen (België). Ze is wereldkampioene voor alle federaties: IBF, WIBF, WIBA en WBC. Beroepshalve werkt ze bij de Belgische Spoorwegpolitie.

Thibaut Courtois

Thibaut Courtois (Bree11 mei 1992) is een Belgische voetballer die dienstdoet als doelman. Hij verruilde in 2011 KRC Genk voor Chelsea, waar hij in september 2014 zijn contract verlengde tot medio 2019.[2] Courtois debuteerde in november 2011 in het Belgisch voetbalelftal.

Eddy Merckx

Edouard Louis Joseph (Eddy) baron Merckx (Meensel-Kiezegem17 juni 1945) is een voormalig Belgisch wielrenner. Hij was actief van 1961 tot 1978. Na die tijd richtte hij een fietsenbedrijf op genaamd Eddy Merckx. Hij staat met 525 gewonnen wedstrijden in de wielersportjournalistiek als de beste wielrenner aller tijden te boek. Het Franse tijdschrift Vélo betitelde hem in 2000 als "de grootste ooit in het wielrennen"[1]. Hij won de Tour de France en de Giro d'Italia vijf keer, won alle klassiekers behalve Parijs-Tours, hij won de Vuelta a España en als professional én als amateur het wereldkampioenschap, en brak het werelduurrecord. In 2011 kreeg hij een eredoctoraat aan de Vrije Universiteit Brussel.[2]

Kim Clijsters

Kim Antonie Lode Clijsters (Bilzen8 juni 1983) is een voormalige Belgische toptennisster. Ze is de dochter van voormalig voetballer Lei Clijsters en voormalig turnster Els Vandecaetsbeek. Ze is een voormalig nummer-1-speelster en kwam op 14 september 2009 terug in op de WTA ranglijst op de 19de plaats. Ze haalde in 2009 de wereldpers door na een onderbreking van 2 jaar, één maand na haar comeback, met een wildcard deel te nemen aan het damesenkelspel van het US Open-toernooi en dit ook te winnen.

Edwin van der Sar

Edwin van der Sar (Voorhout29 oktober 1970) is een Nederlands voormalig profvoetballer die speelde als doelman. Hij speelde voor AjaxJuventusFulham en Manchester United en kwam, als recordinternational, 130 keer uit voor het Nederlands voetbalelftal. Sinds 11 november 2016 is hij algemeen directeur van Ajax.

 

Richard Krajicek

Richard Peter Stanislav Krajicek (Rotterdam6 december 1971) is een Nederlands voormalig tennisspeler van Tsjechische afkomst. In 1996 won hij de Wimbledon-titel in het enkelspel, wat wordt beschouwd als de meest prestigieuze titel in het tennis. Dit is het beste resultaat van een Nederlandse tennisser tot op heden. Krajicek is sinds 7 juli 1999 getrouwd met voormalig fotomodel en schrijfster Daphne Deckers (1968), woont in Muiderberg en heeft twee kinderen.

Krajicek werd geboren een jaar nadat zijn ouders, de handballer Petr (1941) en Ludmila Krajíček, waren gevlucht uit Tsjecho-SlowakijeMichaëlla Krajicek (1989) is een halfzus uit het huwelijk tussen zijn vader en een andere Tsjechische vrouw. Krajicek groeide op in Den Haag.

Scala & Kolacny Brothers

 

Scala & Kolacny Brothers is een Belgisch meisjeskoor uit Aarschot, onder leiding van Stijn Kolacny en zijn broer, pianist Steven Kolacny. Het koor werd opgericht in 1996 en maakte sindsdien elf albums.

De meeste van hun nummers zijn covers van bekende groepen zoals RadioheadU2NirvanaMilk Inc.Depeche Mode en Rammstein.

Arnold Vanderlyde

Arnold Petrus Maria Vanderlyde (Sittard24 januari 1963) is een voormalig Nederlands bokser.

Vanderlyde begon op vijftienjarige leeftijd met boksen in boksschool De Amateur in Munstergeleen, waar hij 7 jaar trainde bij bokstrainer Jan Derhaag. In zijn loopbaan behaalde hij als amateur driemaal brons op de Olympische Spelen: in 19841988 en 1992. Daarnaast was hij driemaal Europees en achtmaal Nederlands kampioen. Zijn grootste sportieve rivaal al die jaren was de Cubaanse bokser Félix Savón, van wie Vanderlyde in zeven onderlinge confrontaties nooit heeft weten te winnen. In 1991 werd hij, samen met schoonspringer Edwin Jongejans, gekozen tot Sportman van het jaar.

 

 

Freddy de Kerpel

Freddy De Kerpel (Wetteren18 juni 1948) is een voormalig Belgisch bokskampioen.De Kerpel vocht 29 gevechten als professional. Daarvan won hij er 24, waarvan 9 met een knock-out. In 1975 werd hij Belgisch kampioen halfzwaargewichten. In datzelfde jaar was hij uitdager van Domenico Adinolfi voor de Europese titel halfzwaargewichten.

In de jaren 80 was De Kerpel Jean-Marc Renards manager.

Jan Ceulemans

Jan Anna Gumaar Ceulemans (Lier28 februari 1957) is een voormalig Belgische voetbaltrainer en voormalig voetballer. Hij speelde als aanvaller of middenvelder en is een van de succesvolste spelers uit de geschiedenis van Club Brugge en de nationale ploeg van België.

Ceulemans was in 2015 coach van KMSK Deinze, op dat moment actief in de Derde klasse. Van 1999 tot 2005 en van 2007 tot 2012 was hij trainer van KVC Westerlo.

Ceulemans was een voetballer die bekendstond om zijn doorzettingsvermogen, inzet en leiderschap. Daarom kreeg hij van zijn supporters ook de bijnaam Sterke JanCaje verwijst dan weer naar de bijnaam van zijn vader en grootvader. Zij werden Kazze genoemd, hetgeen later door een journalist werd omgevormd tot Caje.

In totaal won Ceulemans drie keer de Gouden Schoen. In 1980 werd hij vijfde in het referendum van Europees voetballer van het jaar.[1]

In 2011 werd hij ondervoorzitter van de BFC Pro.

Tia Hellebaut

Tia Hellebaut, geboren als Tia Van Haver[1] (Antwerpen16 februari 1978), is een Belgische voormalige meerkampster en hoogspringster. Ze legde zich aanvankelijk toe op de meerkamp, maar specialiseerde zich sinds 2006 in het hoogspringen. In deze specialiteit veroverde zij in 2008 op de Olympische Spelen in Peking de olympische titel. Bovendien behaalde ze gouden medailles op de Europese kampioenschappen van 2006(hoogspringen), de Europese indoorkampioenschappen van 2007 (hoogspringen) en de wereldindoorkampioenschappen van 2008 (vijfkamp). Ze was Belgisch recordhoudster van meerdere in- en outdoorrecords en heeft er nog steeds enkele in handen. Toen ze eind 2008 zwanger werd, besloot ze te stoppen met atletiek.[2] Op haar 32ste verjaardag (16 februari 2010) kondigde ze haar comeback aan.[3] Op 6 maart 2013 maakte ze bekend met onmiddellijke ingang te stoppen met atletiek.[4]

Jean Marie Pfaff

Jean-Marie Pfaff (Lebbeke4 december 1953) is een gewezen Belgische voetbalkeeper. Hij speelde tijdens zijn carrière onder meer voor SK Beverenen FC Bayern München. In de jaren 80 was hij ook eerste doelman van de Rode Duivels. Na zijn carrière werd hij bekend via de De Pfaffs, een Vlaamse realityserie waarin de gewezen doelman en zijn familieleden gevolgd werden.

Pfaff viel als doelman op met zijn spectaculaire speelstijl en blonde krullen. Hij werd zowel in het binnen- als buitenland beschouwd als één van de beste doelmannen ter wereld. In 1978 won hij de Gouden Schoen. Net geen 10 jaar later werd hij door het IFFHS uitgeroepen tot wereldkeeper van het jaarPelé selecteerde hem in maart 2004 voor de FIFA 100. In de jaren 90 was hij enkele maanden trainer van toenmalig eersteklasser KV Oostende.

Marc Herremans

Marc Herremans (Merksem19 december 1973) is een van Belgisch bekendste triatleten. Hij nam deel aan verschillende Ironman wedstrijden. Sinds 2002 is hij verlamd en neemt hij in een rolstoel deel aan deze sport.

 

Cesar Zuiderwijk

Cornelis Johannes (roepnaam Cor, later zelf veranderd in CesarZuiderwijk (Den Haag18 juli 1948) is een Nederlandse drummer. Sinds 1970 is hij lid van de Haagse rockband Golden Earring.

 

Ben Crabbe

 

Hij begon als drummer bij de Leuvense popgroep The Singles. Vanaf 1988 drumde hij bij De Kreuners, een groep die in de jaren 80 groot succes kende in Vlaanderen. Hij drumde ook kort bij andere groepen, zoals Big Pill. Tijdens de preselecties van het Eurovisiesongfestival 1983 speelde hij op het podium bij Pas de Deux, maar aangezien de drums vooraf werden opgenomen heeft hij niet echt meegespeeld.

In 1983 ging hij werken bij radiozender Studio Brussel. Hij stond er in voor muzieksamenstelling, interviews en studiogasten voor het programma Bingo. Later had hij met De Klimop een eigen programma. In 1987 besloot hij om tv-werk te gaan doen bij de BRT (nu Eén). Eerst presenteerde hij er de talentenjacht Fanclub. In 1991 presenteerde hij met Topscore zijn eerste televisiequiz. In 1993 presenteerde hij op Radio Donna het programma Kopstoot.

Sinds 5 september 1994 presenteert hij het televisiespel Blokken.

DJ Tiësto

DJ Tiësto, artiestennaam van Tijs Michiel Verwest (Breda17 januari 1969)[1] is een Nederlandse dj die vaak optreedt op grote dance-evenementen. DJ Tiësto is verscheidene keren verkozen tot beste dj ter wereld.

 

 

Clown Bassie

Bastiaan (Bas) van Toor (Maassluis17 september 1935) is een Nederlands artiest bekend van The Crocksons (1955-1980) en Bassie en Adriaan(1976-2015), samen met zijn broer Aad. Op 1 december 2013 was Bas zijn laatste theatervoorstelling als clown Bassie.[1] Wel werkte hij nog op inhuurbasis.[2]

Bas en Aad produceerden vanaf 1984 de televisieseries van Bassie en Adriaan samen[3] (voorheen Joop van den Ende[4]), maar de andere werkzaamheden waren gescheiden. Bas was vooral de drijfveer achter het organiseren van de tournees door het land. In de televisieseries speelde hij tussen 1987 en 1994 een dubbelrol, namelijk de boef Vlugge Japie. Hiernaast heeft hij diverse mondharmonica-cd's uitgebracht.[5]

Zorgrobot Zora